De Groot en Slot goes Alpe d'HuZes

Op 7 juni 2018 zal De Groot en Slot met twee teams meedoen aan de Alpe d’HuZes. Maar liefst 20 deelnemers gaan fietsend of lopend de berg meerdere malen beklimmen. Met deze actie willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen de ziekte kanker.

Veel mensen krijgen direct of indirect te maken met deze vreselijke ziekte. En aangezien De Groot en Slot een goede afspiegeling van de maatschappij vormt, willen wij als bedrijf een positieve bijdrage leveren. Met de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer zal overlijden aan kanker. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen hebben wij de volgende sponsorpakketten samengesteld:

Sponsorpakket Brons
Vermelding van uw bedrijf in nieuwsbrieven, social media zoals Facebook en Twitter, de mogelijkheid om een vlag aan te leveren die op de dag van Alpe d’HuZes een plaats krijgt op de Alpe d'Huez. De vlag/banner (exclusief vlaggenmast) moet voor 15 mei 2018 bij De Groot en Slot in Broek op Langedijk aangeleverd zijn. De sponsor is daar zelf verantwoordelijk voor. De sponsor gaat akkoord met het niet terugkrijgen van de vlag/banner. Donatiebijdrage: € 125,-

Sponsorpakket Zilver
Idem als sponsorpakket Brons met als aanvulling dat het logo van uw bedrijf op de Alpe d’HuZes pagina van onze De Groot en Slot website meedraait tot aan 7 juni 2018! Donatiebijdrage: € 250,-

Sponsorpakket Goud
Idem als sponsorpakket Zilver met als aanvulling dat uw logo op het shirt van het Alpe d’HuZes tenue komt van één team. Tevens zal uw logo worden geplaatst op de officiële teamsite van De Groot en Slot op de webpagina van Alpe d’HuZes. Donatiebijdrage: € 500,- (wilt u het logo op beide teamtenues, dan sponsort u 2x € 500,-). Dit sponsorpakket is niet meer mogelijk.

Vindt u dit ook een goed initiatief en wilt u één of twee team(s) van De Groot en Slot steunen, dan kunt u een mail sturen naar ad6@degrootenslot.nl. Wij nemen dan contact met u op. Als u een ander sponsorbedrag wilt doneren, dan kunnen wij uiteraard samen met u een passend sponsorpakket samenstellen. Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via 0226-331200.

Aankomende tijd gaan de teams keihard trainen voor de 7e editie van de Alpe d'HuZes. Wilt u de teams volgen of op een andere manier dan hierboven sponsoren? Bezoek dan de teampagina's: Team 1Team 2 


Op de foto boven: Jan Slot, Aleida Slot, Dirk Jan Slot, Rinus Struik. Jeroen de Haas, Aneke Besemer, Kees Slot, Marian Boots en Melanie Blom. Op de foto onder: Leon Mulder, Sjaak Boots, Loek van der Burg, Peter Vroegindeweij, John Brunen, Margreet Slot, Annet de Groot en Marc Schager. Niet op de foto: Martin Slot, Jaap Jan Slot en Paul Henfling.

Dit zijn onze brons-sponsors:

Autoservice Langedijk 
De Waard Transport B.V. 
Keukenspeciaalzaak Sombroek 
Dacomex B.V.