15-02-2018

De Groot en Slot gaat de strijd aan

Op 7 juni 2018 zal De Groot en Slot met twee teams meedoen aan de Alpe d’HuZes. Maar liefst 20 deelnemers gaan fietsend of lopend de berg meerdere malen beklimmen. Met deze actie willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen in de strijd tegen de ziekte kanker.

Onder een aantal medewerkers van De Groot en Slot ontstond het idee om het KWF te steunen door mee te doen aan Alpe d'HuZes. Dit idee werd direct door meer medewerkers omarmt. De twee directeuren van het bedrijf, Martin Slot en Jeroen de Haas, gaven zichzelf als eersten op. Aankomende tijd gaan de teams keihard trainen voor de 13e editie van de Alpe d'HuZes.

Kankervrije toekomst
Veel mensen krijgen direct of indirect te maken met deze vreselijke ziekte. Met de opbrengst van deze actie wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer zal overlijden aan kanker. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen zijn er verschillende sponsorpakketten vanaf € 125,- samengesteld. Zie hier voor meer informatie. Uiteraard is elk bedrag welkom. Mocht u een ander bedrag willen sponsoren, bezoek dan de teampagina's (Team 1Team 2) en klik op de knop 'Steun ons'. 

Meer informatie: www.degrootenslot.nl/Ad6Terug