26-03-2018

Grow Hy Go Hy actie

Teelt u ook Hy-rassen? Dan worden de kansen op een succesvolle uienteelt sky-Hy. Maar niet alleen uw kansen gaan omhoog, u kunt letterlijk ook zelf de lucht in.

Zoals u al enkele jaren van ons gewend bent komen we ook nu weer met een spectaculaire actie. We gaan in 2018 nogmaals naar grote hoogte voor de ultieme uitdaging. U maakt deze keer kans om van de hoogste abseil of de snelste tokkelbaan van Europa af te dalen! Deze grensverleggende activiteiten vinden plaats vanaf de Euromast op honderd meter hoogte. De prijs wordt compleet gemaakt met een heerlijke lunch in het restaurant.

Hoe maakt u kans?
Op elke doos zaad vindt u een actiekaart met een unieke code. Vul deze code in op de webpagina www.degrootenslot.nl/actie of stuur de ingevulde actiekaart retour. De actie geldt voor alle uienzaadrassen, voor zowel ons gangbare als biologische assortiment en al onze sjalottenzaadrassen. Deze actie geldt niet voor plantuienzaad en is exclusief voor telers in Nederland en België.

Actietermijn
Doe vóór 30 april 2018 mee aan de actie en maak zo kans op een spectaculaire afdaling vanaf de Euromast. Vul onderstaand actieformulier uiterlijk 30 april 2018 in en maak zo kans op een spectaculaire afdaling vanaf de Euromast! Klik hier voor de actievoorwaarden.Terug