15-02-2018

Eerste uienzaad uitgeleverd

Afgelopen week is de verzending van het uienzaad losgebarsten. Bijna alles staat op pallets klaar in het pakhuis. De eerste aflevering van zaad was bij een aantal van onze klanten.

Net als in de afgelopen jaren wordt door MCK Koeriersdiensten het zaad in Etten-Leur gereed gezet en gedistribueerd naar onze vaste handelaren in de Benelux. Heeft u vragen of wilt u nog iets bestellen? Vraag het ons verkoopteam. Let op: uienzaad met insecticide coating mag niet retour!

Grow Hy, Go Hy
Teelt u ook Hy-rassen? Dan worden de kansen op een succesvolle uienteelt sky-Hy. Maar niet alleen uw kansen gaan omhoog, u kunt letterlijk ook zelf de lucht in. Zoals u al enkele jaren van ons gewend bent komen we ook nu weer met een spectaculaire actie. We gaan in 2018 nogmaals naar grote hoogte voor de ultieme uitdaging. U maakt deze keer kans om van de hoogste abseil of de snelste tokkelbaan van Europa af te dalen! Deze grensverleggende activiteiten vinden plaats vanaf de Euromast op honderd meter hoogte. Hoe maakt u kans? Op elke doos zaad vindt u een actiekaart met een unieke code. Vul deze code in op de actiepagina of stuur de ingevulde actiekaart retour. Terug