09-01-2018

Even voorstellen: Wendy Hilhorst

De Groot en Slot is altijd actief om u te begeleiden bij de teelt van uw uien. Daarom vinden wij het belangrijk u op de hoogte te brengen over een wijziging binnen het verkoopteam van De Groot en Slot.

Vanaf medio maart neemt Niels Molenaar, accountmanager Noordwest-Nederland en Zuid-Flevoland, afscheid van het verkoopteam. Niels maakt binnen onze organisatie de stap naar de functie van manager productie. Bij deze afdeling was hij al actief voordat hij bij het verkoopteam kwam. 

Opvolging
Vanaf begin januari zal Wendy Hilhorst starten als commercieel promotor in het gebied van Niels. In de eerste periode zullen Wendy en Niels veel samen optrekken zodat Niels kan zorgen voor een goede overdracht in het gebied. Wendy is afkomstig uit de Noordoostpolder en heeft agrarische roots en werkervaring. Niels zal het komende groeiseizoen Wendy nog een aantal keer vergezellen. Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Niels op 06 11887859. Wilt u in contact komen met Wendy? Dat kan op 06 11087176.

Wendy Hilhorst
Noord- en Midden-Nederland
Wendy Hilhorst (promotor)
E  
M  0611 087 176
 


Terug