09-01-2018

Het is weer tijd voor uw (Hy)rassenkeuze

Allereerst willen wij u een gezond, gelukkig en voorspoedig uienjaar 2018 wensen! In de eerste weken van het nieuwe jaar is ons verkoopteam weer op diverse open dagen aanwezig om u te voorzien van de juiste informatie voor uw rassenkeuze voor aankomend teeltseizoen.

Agenda:
Woensdag 10 januari vanaf 9.15 uur in de Meerpaal te Dronten bij de “Themadag ui
Vrijdag 12 januari van 15.00-21.00 uur bij de “Zaaiuien in Bewaring” open middag bij PPA, Olsterpad 2 in Dronten

Graag ontmoeten wij u op één van deze bijeenkomsten zodat wij u kunnen bijpraten over de laatste ontwikkelingen op de uienmarkt en in de bewaring. Ook kunnen wij u dan advies geven over welk ras het beste past bij uw afzetdoel en teeltstrategie. Van vroeg en productief tot rassen met betrouwbare opbrengst op droogtegevoelige gronden en voor de langste bewaring. Met ons brede en betrouwbare rassenpakket is het mogelijk voor elk teeltdoel een ras te zaaien dat voor u het hoogste rendement oplevert. Door de vele proefmonsters die wij jaarlijks verzamelen door het hele land, kunnen wij u ook op regionaal niveau adviseren over de best renderende rassen. Rekent u samen met één van onze vertegenwoordigers de verschillen maar eens door om te zien dat de juiste rassenkeuze loont!

Grow HY, Go HY-telersactie
Teel Hy-rassen en maak kans op de ultieme uitdaging: abseilen of tokkelen van de Euromast! Binnenkort meer informatie.Terug