03-07-2017

Wij zoeken versterking!

Vanaf medio augustus neemt Robbert Boon afscheid van ons verkoopteam. Robbert heeft besloten een stap te maken in zijn carrière waarbij hij zich nog meer kan focussen op zaken die dichterbij zijn ambities liggen. Daarom zijn wij op zoek naar een opvolger.

Robbert zal de komende tijd zijn taken overdragen aan zijn collega’s Rinus Struik en Peter Vroegindeweij. Voor vragen en opmerkingen kunt u vanaf 10 augustus bij hen terecht. Het werkgebied van deze accountmanagers kunt u vinden op deze pagina. Wij willen u, mede namens Robbert, bedanken voor uw vertrouwen en gastvrijheid. De relatie die hij en wij met u hebben mogen opbouwen en onderhouden willen we graag in de toekomst verder voortzetten met zijn opvolger. Robbert hoopt u natuurlijk ook in zijn nieuwe functie in de toekomst nog te treffen tijdens veldbijeenkomsten en/of open dagen.

Vacature Commerciële Promotor
Door het vertrek van Robbert zoeken wij op korte termijn een enthousiaste commerciële promotor voor uw regio. Bent of kent u een geschikte kandidaat voor deze functie? Laat dit dan voor 12 juli a.s. weten via pz@degrootenslot.nl. De volledige vacature staat op deze pagina.Terug